vineri, 21 octombrie 2011

Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti

Ingrediente • 3 foi napolitana • Ptr crema cu biscuiti: • 4 oua• 250 g zahar • 100 g unt sau margarina • 2 linguri cacao • 100 g biscuiti • Ptr crema cu lapte praf: • 400 g zahar • 100 ml apa • 200 g unt sau margarina • 400 g lapte praf Mod de preparareSe pregateste prima crema amestecand zaharul si cacaua, apoi se adauga untul si ouale, cate unul pe rand si se pun la fiert pe aburi cam 15-20 minute amestecand mereu cu telul, pana cand crema capata consistenta unei budinci. Se sfarama biscuitii si se adauga la crema cand e gata. Se intinde crema intre doua foi de napolitana.Se pune la fiert apa cu zaharul si se fierbe pana se leaga siropul amestecand mereu, apoi se adauga untul si laptele praf. Se intinde crema pe prajitura si se pune ultima foaie.Se da la frigider pana a doua zi, apoi se portioneaza si se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu