vineri, 22 martie 2013

CLAFOUTIS cu caise


Ingrediente:
3 oua
450 ml lapte
100 gr zahar pudra
2 linguri de unt
1 praf de sare
125 gr faina
400 gr caise
1/2 lingurita esenta de vanilie

Spalam caisele si le taiem in 2,le scoatem samburii si le punem intr-un castron.
Se amesteca faina cu un praf de sare si o cana de lapte. Se mixeaza pana se omogenizeaza.
Incorporam ouale unul cate unul, amestecand continuu.
Se adauga apoi zaharul pudra, esenta de vanilie si restul de lapte.
Ungem cu unt si tapetam cu faina o tava pt tarta si punem compozitia iar deasupra punem caisele cu partea bombata in sus.
Introducem forma in cuptorul incins timp de 30-40 de minute (pana se rumeneste frumos).
Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu