Salam de biscuiti
Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
500 g biscuiti populari,
250 g rahat,
350 g margarina,
250 g nuci uscate la cuptor si faramitate,
6 linguri cacao,
1 ceasca zahar pudra,
1 lingura de coaja de lamaie/portocala,
1 lingura de rom.
Mod de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
500 g biscuiti populari,
250 g rahat,
350 g margarina,
250 g nuci uscate la cuptor si faramitate,
6 linguri cacao,
1 ceasca zahar pudra,
1 lingura de coaja de lamaie/portocala,
1 lingura de rom.
Mod de preparare:
Se inmoaie biscuitii
sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar. Se amesteca margarina
frecata cu zahar pudra si cacao cu rahatul si biscuitii. Se adauga esenta de
rom, coaja de portcala, si se amesteca se se omogenizeze compozitia.
Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita. Se pastreaza la rece timp de 2 ore. Se serveste taiat rondele.
Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita. Se pastreaza la rece timp de 2 ore. Se serveste taiat rondele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu